Известие

Collapse
No announcement yet.

Прецака се пръскалото на чистачките!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прецака се пръскалото на чистачките!

Някои може ли да ме информира къде се намира моторчето на чистачките за пръскането на водата и как изглежда(ако дадете снимка ще бъде идеално),че нещо спряха да пръскат,а вода има.Пръска ми вода само на предния ляв фар.От никъде другаде не пръска ,а иначе преди "инцидента" всичко си беше ок...
    Alfa156 Against All

Ми аз ще карам по спомени но на 155 помпата е в долната част на съда с течност за чистачките. При мен има само една помпа , за чистачките, но има и предвидено място за 2-ра помпа ,доколкто знам за фаровете пръскалките са с отделна помпа. Така че или ти е заминала помпата която е за чистачките или може да иамш скъсан/запушен маркуч някъде по трасето.
    Най- лесно ще разбреш дали е заминала помпата като някой пръска от вътре а ти си слушаш дали бръмчи помпата. Възможно е и да се е измъкнал кабела на помпата Би трябвало лесно да разбереш
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

??? ? ???? ????? ?????????? ?? ?????????..???? ? ??????/?? ???? ??? ????? ???????/
      ________
      NEW MEXICO MEDICAL MARIJUANA DISPENSARIES
      Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:50.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
        има и едни гадни клапанчета по маркучите..също е варянт/но това ако бачка помпата/
        имаш предвид тройника нали?
        той при желание се подменя с такъв за аквариум и никога не се запушва
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

?? ?? ????.?? ????? ?? ?? ???? ??????? ? ?? ?????? ???? ????? ??????? ? ?? ????? ?? ??? ??? ? ???? ??? ?? ????????...
          ________
          No2 vaporizer
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:51.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

да за него.на фиата ми се беше запушил и го отвори един френд почисти и се опраи но щом има и друг лек от аквариум...
            о йе
            и струва 0.20 лъвчета

Comment

де ги намери за 0.20 стинки бря
              мен ма удраха за тва нещо цели 0.30
              Моя тройник зимата сдаде багажа от "пирфекнта" течност за чистачки
              бтв си ябх купил от Алекс ауто тройник (за 3 лева някъде а той даде фира още като го сложих ) И за това - както казава търтея - от акваруим , просто като цъкнеш да пръска има около 1 секунда забавяне като няма тройник с клапа
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

щом има и друг лек от аквариум...
                Бе тоя оригиналният тройник не е ли все пак КЛАПАН? Тоест, не позволява да се връща водя към помпата? Поразии от замръзване и т.н. опасности няма ли при смяна с прост тройник?
                Иначе и моят беше запушен - пълен с варовикови отлагания. Ма след като го почистих (и с триста зора успях да намеря една непослушна пружинка, дето изхвърча от него като го отворих) нямам проблеми вече - тва беше миналата година, когато взех колата

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                  Бе тоя оригиналният тройник не е ли все пак КЛАПАН? Тоест, не позволява да се връща водя към помпата? Поразии от замръзване и т.н. опасности няма ли при смяна с прост тройник?
                  не
                  само пръска с по-голямо закъснение

ми кое да замръзне като не остава течност в маркуча а си се връща полека в казанчето

емпиринично е проверено

Comment

Първоначално публикувано от bass
                    ??? ??? ? ???? ??? ?? ????????...
                    ?? ??? ???????????? ??????? ?? ? ?? ??? ??? ??????? ?????, ?? ????????? ?? ?? ????? ???? ??? ???????? ??????? ?? ?????????? ? ?.?. ????????? ???? ?? ??? ????? ? ????? ????????
                    ????? ? ???? ???? ??????? - ????? ? ?????????? ?????????? ?? ???? ???? ?? ???????? (? ? ?????? ???? ????? ?? ?????? ???? ?????????? ????????, ???? ???????? ?? ???? ???? ?? ???????) ????? ???????? ???? - ??? ???? ???????? ??????, ?????? ???? ??????
                    ???????? ? ?? ??????? ??? ????? ???????? ????? ? ???? ?????????? ????? ??? ?? ? ????? ????????? ????? ????????? ???? ????????????? ? ????? ?? ?? ?????? ??
                    ________
                    Mazda Cx-5 History
                    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:52.
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

клапанче е по принцип има няква пружинка вътре
                      абе съчма има ама нейсе :P

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        ми кое да замръзне като не остава течност в маркуча а си се връща полека в казанчето
                        Помпата не беше ли по-ниско от казанчето? Аз се опасявах да не седи накисната и зимъска (щом стегне студ и сняг забръска ) да фане да й стане нещо? На няколко пъти ми замръзваха пръскалките...
                        Но щом е пробвано...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

А колко пара е тази помпичка.Голямо задръстване е под капака и немога да се ориентирам да я видя таз помпичка пък и тръбичките са омотани в некви маркучи и бах ли ги дали са повредени. Май май е заминала помпата щот не се чува нищо като се пусне да "смуче"вода
                          Alfa156 Against All

Comment

колега най добре иди някъде да се види как е
                            така по нета не става
                            или ако имаш път към 7км обади се

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              колега най добре иди някъде да се види как е
                              така по нета не става
                              или ако имаш път към 7км обади се
                              Нямам ясновидски способности и незнам къде да се обадя и къде по точно на 7-ми километър някакво инфо .........
                              Alfa156 Against All

Comment

Working...
                              X